Disclaimers

   Assalamualaikum

Semua maklumat, gambar, rajah, atau apa sahaja yang diterbit melalui blog tasbihfatimahh.blogspot.com diolah sendiri oleh penulis dari sumber-sumber seperti laman-laman tertentu,buku-buku serta pendapat yang boleh di percayai.

Pengunjung blog perlu bertanggungjawab di atas sebarang aktiviti mengulang, mencetak atau menggunakan struktur ayat yang sama pada sebarang perenggan atau ungkapan yang digunakan pada blog ini dengan memberitahu penulis serta memberi kredit  kepada blog tasbihfatimahh.

Tasbihfatimahh.blogspot.com juga tidak akan bertanggungjawab ke atas kata-kata, bentuk tulisan, nada, gambar, rajah, graf yang mungkin menyinggung mana-mana individu atau kumpulan, persatuan atau kelab, organisasi atau badan-badan induk utama dalam ruangan komentar.

Di ingatkan,semua artikel di dalam blog ini boleh di jadikan sebagai panduan dan rujukan..tetapi adalah lebih elok dan yakin sekiranya rujukan ini dilanjutkan dengan pendapat yang sahih daripada ustaz,ustazah atau alim ulama.

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam weblog ini telah digunakan dengan izin(sekiranya terdapat kredit link) dan tanpa izin untuk rujukan peribadi dan perkongsian sahaja. Pemilik blog ini tidak mempunyai apa-apa hubungan jauh sekali menandatangani apa-apa perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.
Pemilik blog  ini juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana pihak.

0 comments: